Terras aanleggen

Terras aanleggen? Vandersnickt BVBA uit Berlare legt prachtige terrassen voor u aan in de stijl die aansluit bij uw woning of pand. De keuze is volledig aan u.

Zo gebruiken we bijvoorbeeld platines, kasseien met een afgeplatte bovenkant. Ze passen perfect bij woningen in de pastoriestijl en zijn verkrijgbaar in bruin, grijs, zwart en multicolor. Hebt u liever een moderne stijl? Dan kunnen we beter kijken naar klinkers of tegels. Er zijn verschillende soorten materialen mogelijk, zoals bijvoorbeeld natuursteen of betonklinkers.

Aanleg terras

De aanleg van een terras verreist de nodige vakkennis. Bij Vandersnickt BVBA is deze kennis doorgegeven van vader op zoon. Het belangrijkste aspect bij de aanleg van een terras is om verzakkingen te voorkomen. U kan ook op uw beide oren slapen als u uw terras door ons laat aanleggen. Wij zorgen voor een egaal & loodrechte plaatsing.

Gratis advies

We adviseren u naargelang uw budget over de mogelijkheden, materialen, onderhoud & duurzaamheid. U kiest de materialen en wij leveren en plaatsen uw terras. U bent ook altijd welkom in onze showroom na afspraak. Kom eens langs en bekijk dan ons diverse aanbod uit de Cobo Garden collecties.

Wij zijn actief in de regio & omgeving van Aalst, Berlare, Denderleeuw, Dendermonde, Gent, Hamme, Temse, Sint-Niklaas, Klein-Sinaai, Lokeren, Zele, …

Heeft u vragen?
Wilt u een afspraak maken?