Parking of oprit aanleggen

Een oprit of parking staat of valt met de kwaliteit van de gebruikte verharding. Vandersnickt BVBA uit Berlare raadt bijvoorbeeld kasseien aan voor allerlei bestratingsdoeleinden, omdat ze perfect passen bij elke stijl van woning.

Kasseien zijn ontzettend sterk en geven een authentieke look aan uw oprit of parking. Met de tijd worden de kasseien alleen maar mooier. U hebt de keuze uit: Zweeds graniet in grijs-roze, Portugees graniet in grijs-grijsblauw of Belgisch porfier, dat zijn oude hergebruikte kasseien. Alsook Kandla platines, dit zijn kasseien met een afgevlakte bovenkant.

Kasseiwerken, tegelwerken en klinkerwerken

Uiteraard bieden wij ook tegels en klinkers. Afhankelijk de stijl die u wenst te bekomen, adviseren wij u met veel plezier over onze kasseiwerken, tegelwerken & klinkerwerken, prijzen, onderhoud en duurzaamheid. Laat u bij de keuze van uw oprit adviseren door een vakman met kennis van zaken. In regio & omgeving van Berlare, Aalst, Gent, Sint-Niklaas, Hamme, Temse & Lokeren zal u altijd de beste kwaliteit, service & prijzen vinden bij Vandersnickt BVBA.

U bent ook altijd welkom in onze showroom. Let wel: dit is steeds mits afspraak.

Heeft u vragen?
Wilt u een afspraak maken?